رئيس اداره سياسي سپاه: بيشترين توجه دشمن به بسيج است
بصيرت
ـ سياسي
بصيرت: رئيس اداره سياسي سپاه پاسداران بيشترين توجه دشمن را به بسيج دانست و گفت كه دشمن به طور مرتب ميزان آمادگي بسيجيان را براي مقابله و ايستادگي در برابر تهاجمات رصد مي كند.
يدالله جواني در جمع بسيجيان عضو گردان هاي عاشوراي ناحيه ري با اشاره به ضرورت حفظ و ارتقاي آمادگي هاي دفاعي و رزمي بسيجيان افزود: مادامي كه ارزيابي دشمنان نشانگر آمادگي دفاعي و روحيه شهادت طلبي شما سربازان حضرت امام زمان(عج) براي مقابله با تهديدات باشد، قطعا در محاسبات به اين نتيجه خواهند رسيد كه در مقابل قدرت و صلابت شما نمي توانند به راحتي به اهداف خود برسند.
به گزارش ايلنا، وي با بيان فداكاري ها و ايثارگري هاي رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس گفت: در هشت سال جنگ تحميلي دشمنان عليه ايران، اين روحيه جهادي و شهادت طلبي و ايثار رزمندگان بود كه ما را در مقابل دشمنان به پيروزي رساند.
وي تصريح كرد: با اين نگاه است كه امروز در سراسر كشور رزمايش ها سازماندهي و به اجرا گذاشته مي شود.
وي در ادامه خاطرنشان ساخت: نيروهاي بسيجي با همان شور و نشاط انقلابي با يك نگاه تكليف محور، در اين رزمايش ها حضور پيدا كرده و آمادگي هاي خود را به نمايش مي گذارند كه بايد اذعان داشت پيام اين رزمايش و نمايش اقتدار را دشمن به خوبي دريافت مي كند.
وي خطاب به بسيجيان شركت كننده در اين رزمايش گفت: شما بسيجيان همواره در صحنه هاي دفاع از انقلاب حاضر هستيد و در راستاي اعتقادات ديني و مذهبي فعاليت مي كنيد و ضمن دفاع جانانه از ارزش هاي انقلاب اسلامي با توطئه هاي دشمنان قسم خورده اسلام و قرآن مقابله مي كنيد.
وي در خاتمه ضمن تجليل از مقام و منزلت بسيجيان گفت: بسيجي كسي است كه همانند حضرت امام خميني(ره) بنيانگذار فقيد جمهوري اسلامي با خدا معامله كند و تكليف محور، براي خدا جهاد كند.